Smerter og ubehag

Smerter og ubehag ser jeg som en gave til at gå ind i det der fylder psykisk. Opløs det psykiske og smerten forsvinder

Soul Call

Smerter og ubehag

Døjer du med fysiske smerter og ubehag? Har du forsøgt med traditionelle
behandlingsmetoder uden effekt? Så læs endelig videre.

Årsagen bag

De fleste fysiske smerter eller ubehag, der ikke forsvinder af sig selv, ligger der typisk en psykisk årsag bag. Ofte er de fysiske smerter en måde, hvorpå vores krop kan fortælle os, at der er noget galt.

Jeg oplever mange, som reagere på smerten og ubehag ved at blive vrede eller kede af det. Men hvis en smerte går ind og ændrer på den måde, du lever dit liv på nu, så er der formentlig en mening med det. Jeg hjælper dig med at udforske mulighederne i din smerte og på den måde slippe af med den.

Behandlingen

Når jeg behandler dig, går jeg direkte ind og mærker hvilke personer, hændelser, følelser eller overbevisninger, der gør at du oplever ubehag eller smerte. Når alt dette bliver afdækket og de negative energier fjernes, vil din krop begynde at selvheale, når den får ro til det.

Vores fysiske udfordringer er som regel nogle gode pejlemærker til hvor vi skal sætte ind og jeg oplever tit at de fysiske gener mindskes eller forsvinder med healing. Samtidig kommer der mere ro i dit liv, og at dit liv bliver nemmere, enklere, og rarere at være i.