Holistisk tilgang til dig, din krop og din psyke

Slip dine begrænsninger og lev det liv du ønsker

Book online

Intuitiv behandling

Er du stresset, angst, deprimeret, eller føler du bare at livet sker omkring dig? Er den bedste del af din uge, når du sidder, og slapper af alene lørdag aften, mens arbejdsdagen, familietiden og træningen bare skal overstås? For livet er jo hårdt, er det ikke? Men det behøver det ikke at være.

MIN MISSION ER AT HJÆLP DIG

Gennem healing, hypnoterapi, klarsyn og coaching, guider jeg dig til et liv med mere glæde, formål og generel tilfredshed. Jeg tror på at alle mennesker har unikke problematikker, og at vejen til at hjælpe dermed også er individuel.

Mit mål er at hjælpe dig bedst muligt, derfor anvender jeg en kombination af ovenstående behandlingsmetoder. Mine behandlinger er derfor meget dynamiske og ikke to sessioner er ens.

MINE BEHANDLINGSMETODER

Jeg coacher dig igennem hele sessionen, hvor jeg også kontinuerligt anvender mit klarsyn til at spore mig ind på, hvad der skaber dine udfordringer og hvordan vi bedst løser dem.

Med min coachende tilgang guider jeg dig til din ønskede tilstand. Jeg hjælper dig med at se tingene anderledes og handle på en måde, som er hensigtsmæssig for dig og din udvikling.

Jeg anvender healing, når jeg oplever at det har en gavnlig effekt. Med healingen kan jeg hjælpe dig med at slippe blokeringer og fjerne negative energier. Du vil opleve at du bliver i stand til at slappe mere af, og at der bliver plads til de ting, der giver energi, frem for dem som tager energi.

Ligesom healingen, arbejder jeg med hypnoterapi, når det giver mening. Jeg anvender det i vågen tilstand, hvor jeg guider dig til slippe alle de følelser, oplevelser og energier, som fastholder dig i din nuværende tilstand. Når vi arbejder med hypnoterapi er du meget afslappet og åben for forandringer.