Hypnoterapi

Hypnoterapi kan være det der gør dit liv mere kærligt, tillidsfuldt, og giver indre ro

Book online

Holistisk Fysioterapi

Holistisk fysioterapi kalder jeg mine sessioner i klinikken. Fordi min tilgang til dig er med udgangspunkt i det fysiske. Ud fra det perspektiv vil jeg bruge alle mine faglige kompetencer, og mine evner jeg er født med.

Da jeg ser HELE dig, ved jeg ikke hvad jeg kommer til at bruge men jeg vil intuitivt bruge det der skal bruges i forhold hvad du ønsker skal afhjælpes eller forbedres.

Hvad bruger jeg i mine sessioner?

Fysioterapeutiske redskaber
Mulligan teknikker
P-dtr
Neuro Kinetic Therapy
Visualisering
Healing
Energiarbejde

Hvad sker der når du booker en tid?

Når du trykker på book en tid, vil du blive dirigeret til en bookingside hvor du vælger en tid, og betaler for din behandling. Når du har booket en tid og betalt, vil du få en kvittering på mail, med din tid så du ikke glemmer hvornår du har booket tid. Derfra skal du bare vente til du skal have sessionen og møde op 5 minutter før

Selve sessionen

Når du skal til en holistisk fysioterapi session, skal du reelt ikke forberede dig på andet end hvad du ønsker at få ud af sessionen.
Så du møder op på Sjællandsgade 21, 4100 Ringsted hos klinikken “Klinik Krop & Sjæl.
Når vi så går igang, lytter jeg til din historie og intuitivt vil jeg finde årsager til du har det som du har det, og samtidig ændre de ting der gør du ikke kan komme af med det, og få det som du gerne vil. Jeg kan i sessionen bruge fysioterapeutiske redskaber, neurologiske redskaber, manuelle teknikker, massage, healing, og efterfølgende hjemmeøvelser.

Find vej

Klinikken ligger præcist 340 meter fra Ringsted Station, og det tager ca. 5 minutter at gå hertil.
Sjællandsgade 21, 4100 Ringsted

Langtvejs fra

Hvis du kommer langvejs fra, eller bare ønsker mere tid, kan jeg lave en dobbeltbooking så vi har 1 1/2 time. Dette kræver dog at du kontakter mig via tlf. 40577831 eller mail info@christianolesen.dk