Hypnoterapi

Hypnoterapi kan være det der gør dit liv mere kærligt, tillidsfuldt, og giver indre ro

Book online

Holistisk Fysioterapi

Holistisk fysioterapi kalder jeg mine sessioner i klinikken. Fordi min tilgang til dig er med udgangspunkt i det fysiske. Ud fra det perspektiv vil jeg bruge alle mine faglige kompetencer, og mine evner jeg er født med.

Da jeg ser HELE dig, ved jeg ikke hvad jeg kommer til at bruge men jeg vil intuitivt bruge det der skal bruges i forhold hvad du ønsker skal afhjælpes eller forbedres.

Hvad bruger jeg i mine sessioner?
Fysioterapeutiske redskaber
Mulligan teknikker
P-dtr
Nkt
Visualisering
Healing
Energiarbejde

Jeg starter altid den første session, med at hjælpe dig med at slippe de ting der har fyldt mest i historien. Så vi starter altid med en traumeliste, og piller de store ting ud. ALT du kan huske som ikke gik præcis som du ville have det. Derefter tager vi hvad der kommer til dig afhængigt at dit mål med behandlingen. Om det er noget helt specifikt, eller om det er en generel oprydning og dermed en normal øget bevidsthed om hvad der er godt for dig, og hvad der ikke er godt for dig.

Det kan også være hvis du føler dig fastlåst i livet, at denne oprydning åbner op for nye muligheder. Og du aner ofte ikke disse muligheder før du har fjernet de blokeringer som gør du slet ikke kan se dem. Så det er en nem måde at åbne op for noget bedre, mere ro, kærlighed, tillid, taknemmelighed.