Healing

Healing kan give dig en kæmpe ro, mere kærlighed, smertefrihed. Du bestemmer hvad der skal heales.

Book online

Healing

Healing for mig er ændring af energi. Enten bevidst eller ubevidst. Jeg bruger det til at ændre energien i de traumer, overbevisninger, mønstre der gør du får smerter eller har en uhensigtsmæssigt følelsesmæssig reaktion.

Healing er for alle. Hvis du er sensitiv vil du ofte mærke energiændringen eller healingen. Hvis du er “ikke” sensitiv vil du ofte ikke opleve noget som helst under healingen. Mange mærker dog noget selvom de ikke synes de er sensitive mennesker.

Skal man tro på healing før det virker. Nej, det skal man ikke, der vil altid være en energiændring. Men jeg ser hvis man tror på det, giver man mere plads til energiændringen, hvorimod hvis man ikke tror på det, så vil ændringen tage længere tid, og når ændringen er sket finder man ofte andre årsager til den ændring der er sket. Det er dog ligegyldigt, bare du får det ønskede resultat af sessionen


Hvad sker der når du booker en tid?

Når du trykker på book en tid, vil du blive dirigeret til en bookingside hvor du vælger en tid, og betaler for din behandling. Når du har booket en tid og betalt, vil du få en kvittering på mail, med din tid så du ikke glemmer hvornår du har booket tid. Deri vil der også være information om hvordan du bruger zoom som program, og hvordan vi kommer ind i det samme møderum. Vær opmærksom på Meeting ID og Passcode kommer i mailen du får når har bekræftet tiden.

Selve sessionen

Selve sessionen foregår over zoom, hvor vi sammen snakker om dine udfordringer og jeg healer dig samtidig. Så du vil opleve det er samtale, og hver gang du nævner noget du ikke ønsker, healer jeg årsagerne til det er sådan.
Jeg hjælper dig med at gøre det nemt og simpelt, og husk. Du er helt perfekt som du er