Fysioterapi & Healing

Slip dine smerter nu

Book online

Fysioterapi

Har du smerter, nedsat bevægelighed, har brug for genoptræning efter operation?
Har du brug for en anden vinkel end hvad din nuværende fysioterapeut kan give dig?
Tror du på at smerter kan være forårsaget af både din fysiske og din psykiske tilstand?
Så er jeg klar til at hjælpe dig med at komme videre i dit liv, med færre smerter, større bevægelighed og mere kropsglæde.

Fysioterapi og healing

Hvad sker det egentlig når vi blander den naturvidenskabelige tilgang med den alternative?
Vi får ofte en behandling på speed. Når smerter ikke bare forvinder eller bliver mindre er der som regel en dybere liggende årsag. Den dybereliggende årsag, kan vi nemmere finde frem til da det nemt viser sig for mig, og vi sammen kan ændre de dybereliggende ting.
Alt sammen bliver udført ved at teste på kroppen om det virker eller ikke virker. Så vi gisner ikke om det hjælper, men tester altid hvordan det virker.
Mit mål er at hjælpe dig bedst muligt, derfor anvender jeg en kombination af ovenstående behandlingsmetoder. Mine behandlinger er derfor meget dynamiske og ikke to sessioner er ens.

MINE BEHANDLINGSMETODER

Når jeg behandler bruger min 11 års erfaring som fysioterapeut, hvor jeg har taget diverse kurser i MCkenzie, Mulligan, akupunktur, tape, neurologiske tilgange osv. Jeg bruger mine alternative evner, som gør jeg kan være ret specifik omkring dine problemstillinger.
Du kan forvente vi kommer langt omkring i din fortid for at kunne skabe dybe forandringer. Det kan for nogen være ubehageligt, men når smerteforskningen siger at smerter er en oplevelse, er det vigtigt vi får fat i alt der kan bidrage til dine smerter

Find vej

Klinikken ligger præcist 340 meter fra Ringsted Station, og det tager ca. 5 minutter at gå hertil.
Sjællandsgade 21, 4100 Ringsted

Langtvejs fra

Hvis du kommer langvejs fra, eller bare ønsker mere tid, kan jeg lave en dobbeltbooking så vi har 1 1/2 time. Dette kræver dog at du kontakter mig via tlf. 40577831 eller mail info@christianolesen.dk