Hypnoterapi

Hypnoterapi kan være det der gør dit liv mere kærligt, tillidsfuldt, og giver indre ro

Book online

Hypnoterapi

Med hypnoterapi kan du få en større indre ro, reagere mindre på dine omgivelser. Ændre frustration, vrede, tristhed til indre ro, glæde, positivtet, og større livsglæde.

Hypnoterapien er et simpelt og nemt redskab til virkelig at ændre de gamle fastlåste traumer. Opløse dem og dermed nemmere kunne tage valg fra et nutidigt synspunkt og ikke pga. gamle overbevisninger. Når du vælger en sådan seance, vælger du også dig selv til, og dermed mere selvkærlighed, og omsorg for dig selv. Du er stærk og du viser vejen, ved at tage valg mod et bedre liv..

Jeg starter altid den første session, med at hjælpe dig med at slippe de ting der har fyldt mest i historien. Så vi starter altid med en traumeliste, og piller de store ting ud. ALT du kan huske som ikke gik præcis som du ville have det. Derefter tager vi hvad der kommer til dig afhængigt at dit mål med behandlingen. Om det er noget helt specifikt, eller om det er en generel oprydning og dermed en normal øget bevidsthed om hvad der er godt for dig, og hvad der ikke er godt for dig.

Det kan også være hvis du føler dig fastlåst i livet, at denne oprydning åbner op for nye muligheder. Og du aner ofte ikke disse muligheder før du har fjernet de blokeringer som gør du slet ikke kan se dem. Så det er en nem måde at åbne op for noget bedre, mere ro, kærlighed, tillid, taknemmelighed.