Find vej

Det kan være frustrerende at lave healing og man ingen anelse har om hvem man EGENTLIG er

Book online

Find din vej

Sidder du nogle gange og tænker; ”Jeg er ikke det rette sted”, eller ”hvem er jeg egentlig”? Det er helt normalt og de fleste kan leve fint med at have det sådan. Men hvis du føler at, der burde være mere til livet end dette, så kan jeg hjælpe dig ind til det.

FÅ ÆNDRET DIT LIVSSYN

Mange har levet et liv baseret på overbevisninger fra barnsben. Pludselig kommer man til et tidspunkt i livet, hvor man bare føler at noget gik galt.

Vi bliver konstant påvirket af omverden i forhold til hvordan vi skal opføres os, hvad vi skal tænke, og hvordan vi skal leve. Men er det rigtigt at omverden skal definere hvem du er, og hvordan du skal leve dit liv?

Jeg hjælper dig, med at slippe af med de blokeringer der gør, at du har svært ved at se dig selv, samt hjælper dig med at se DIT potentiale.

Jeg hjælper dig til at stå stabilt i dig selv, og finde ud af hvad der giver dig glæde i livet. Når du begynder at se, hvad du indeholder af fantastiske ting, så bliver det nemmere at flytte sig imod det. Dit ændrede livssyn vil også påvirke din opgivelser, eksempelvis din børn.