Soul Life

Soul Business

Soul Call

Anmeldelser

Christian har evner som er ufattelige, men stærkt forandrende. Hans målbevidsthed og fokus på en, skaber en indre forvandling fra tvivl til tro. Tro på, at healing kan lade sig gøre. Han giver dig gode værktøjer til, at fortsætte din rejse, bevidst og målrettet. Christian er en særlig og enestående healer. Den bedste af slagsen.
Maylenah

Christian er en dygtig og nærværende behandler. Jeg vil på det varmeste anbefale ham.
Betina Ebbesen

Jeg kan på det varmeste anbefale Christian – han er både meget kompetent og menneskelig. Jeg er gået fra mange daglige smerter og bevægelsesindskrænkninger til et stort set smertefrit liv med fuld bevægelighed. Jeg er dybt taknemmelig for Christians hjælp.
Nina Presskorn-Thygesen

DET ER FOR VILDT.. dengang jeg blev præsenterer for Christian, der kunne jeg bare mærke, at her var han, ham som vil kunne hjælpe mig med at forstå mig selv og mit indre.. hjælpe mig med at skabe kontakt til mit indre barn,mærk mit indre barn. Jeg er blevet bevist om hvornår jeg glemt at lytte til mig selv. Jeg har fundet vejen til mit indre ro, fundet ud af mine følelser, hvilken af følelserne i markant underskud. Sluppet en masse blokeringer. Alt sammen med Christians healing guid og 2 behandlinger.. der sker virkelig noget når man slipper og åbner sit hjerte ❤️ GØR DET,det vil ændre jeres liv. I ville SE, HØRE og FØLE helt anderledes og her med finde ro og Lykke inden i jer selv.. eller hvad i nu ønsker..
Christine Glerbæk

Havde en session med Christian denne uge 🙏🍀🌹 og wow siger jeg bare, et fantastisk menneske indsigt han har, giver min varmeste anbefaling, giv jer selv den gave, jeg gjorde ❤️
Heidi Fugl

Helt fantastisk. Havde haft smerter i et helt år og det eneste lægerne foreslog var en ny hofte. Christian fjernede smerterne bare ved en behandling det kalder jeg magi. Tak Christian
Klaus Getreuer Vilhelmsen